Firstborn

Hyvää päivää! Tai mikä lieneekään vuorokaudenaika kun tätä luet. Lukijoitahan riittää, kun on eka blogikirjoitus ja kukaan ei tätä vielä tunne 🙂

Tarkoitukseni on aina silloin tällöin kirjoitella jotain elämään liittyviä postauksia. Ne liittyvät milloin mihinkin tärkeisiin asioihin, jota elämäksi kutsutaan.

Kaiken taustalla kuitenkin  vaikuttaa (ainakin pääsääntöisesti) 🙂 positiivinen asenne ja oma minimalistinen panokseni, että joku saattaa saada niistä itselleen jotain hyvää. Oli ne sitten kuinka pieniä tai isoja tahansa.

Samoihin positiivisiin asioihin tähtää myös yritykseni Brivatum – http://www.brivatum.com

Brivatum logo ja teksti png

Se keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tapahtumiin, elämyksiin, seikkailuihin, matkoihin, juhliin, koulutuksiin, esiintyjävälitykseen ym. Suomessa ja ulkomailla. Edullisesta luxukseen asti. Ja kaikkea siltä väliltä. Kaikissa niissäkin on taustalla halu vaikuttaa ihmisiin/osallistujiin/asiakkaisiin hyvällä tavalla, luoda ja tuoda positiivisia juttuja, fiiliksiä ja kokemuksia.

Niin kuin  joku on joskus sanonut, pienistä puroista syntyy jokia ja joet virtaavat mereen. Yhdessä voidaan tehdä paljon hyviä juttuja. Kunhan unohdetaan ne murheellisten laulujen maan perisynnit, selän takana puhuminen, kateellisuus, katkeruus ja muut samaan genreen kuuluvat pikku pe*keleet. Tämä rakas kotimaamme on välillä, liian usein, jälkibrehsneviläinen bemarinnaarmuttelijoiden mekka.

images

Mutta kuten jokainen yksittäinen ekoteko, sähköauto tai hymy tuntemattomalle mummolle kadulla, niin myös jokainen pienikin asenteen muutos edes vähän positiivisempaan suuntaan voi tuoda paljon hyvää.

Sillä tavalla saadaan myös rakas Suomi nousuun. Kun keskitytään omaan juttuun, huomioidaan muita vähän paremmin ja tehdään tarpeeksi yhteistyötä. Kuten ulkomailla, siellä ollaan enemmänkin iloisia kun joku menestyy, eihän se ole pois keneltäkään. Siellä ihmiset ottavat siitä itselleen mallia. Jätetään mekin se nurkkapatrioottisuus syvään jäähän ja nähdään toisissamme mahdollisuuksia uhkien sijaan.

Elämä on upea seikkailu – jos siitä tekee sellaisen – ja lasi on aina puoliksi täynnä. Siinä on huikea ero, kun sitä ajattelee, kumpaan suuntaan oma asenne on kallellaan. Oikeastaan kaikki lähtee siitä.

Unknown

Mitä parhainta jatkoa! Juuri Sinulle! Be The King of Your Own Life! No matter what they might say!

crown

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s