Arkkienkeli MG

Vain elämää. Ei sen enempää. Mutta miten sen oivaltaa, siitä riippuu minkälainen elämä siitä tulee.

#MikaelGabriel, #MG, #Miklu. Siinä on hieno nuori jäbä. Seuraava #Cheek. Se nyt on kai ollut jo kaikille selvää hyvin kauan. Viimeistään ekan VE-jakson jälkeen.

#MG on näyttänyt #Vainelämää sarjassa sellaisen puolen itsestään joka vetoaa tähän aikaan. Hänestä saattaa hyvinkin kasvaa koko kansan monipuolinen tulkki, teinistä tätiin & isästä isoäitiin – ja kaikki muut siinä välissä.

#MG on erinomainen esimerkki muuttuneesta ajasta. En tiedä kuinka laajasti ihmiset ovat sen huomanneet, mutta asenteet ja oivallukset, elämän tiedostaminen positiivisemmin, itsensä kokonaisvaltainen hoitaminen, muiden huomioiden, kannustaminen ja ns. rakkauden ilmapiiri on vahvistunut. Globaalisti. Ihan viime vuosina. Usein silti monet niistä (vielä) vain puheessa. Mutta tästä se lähtee. Kiihtyvällä tahdilla. Toki samaan aikaan on paljon ikäviä asioita, mutta keskitytään mieluummin nyt positiivisuuteen 🙂

#Miklun tulevat areena- ja stadionkeikat, elokuvat, tv-sarjat, elämänkertakirja, runokirja ym. odottavat julkaisuaan. Tie on auki niin pitkälle kuin hän haluaa sitä mennä. Ja itse haluan uskoa, että samalla MG voi tuoda jotain uutta julkkisstatuksensa kautta, ei ”vain” biisejä, leffoja etc. Vaikka ne ovatkin laatukamaa. Mutta silti vielä jotain enemmän. Joka ehkä saattaa aste asteelta muuttaa tämän rakkaan maamme vanhakantaisia asenteita ja tuoda ne 2010-luvulle. Ei toki yksi Miklu(kaan) siihen riitä, mutta kun heitä ja meitä on koko ajan enemmän, niin on mielenkiintoista seurata mihin asti tässä oikein päästään ja mitä hyvää se tuo tullessaan. Meistähän saattaa pikkuhiljaa tulla ihan keski-eurooppalaistyylisiä itseensä luottavia ja muut huomioivia maailmankansalaisia 🙂

Jos olisin joku muu ja julkkis, olisin ehkä juuri MG. Hänessä on luonteessaan paljon samaa kuin itsessäni. Monimuotoista attitudea ja rosoisuutta aidolla tunteella. Ja varmaan monessa muussakin nykyäijässä löytyy ko. elementit. Mikä on pelkästään edistystä ja loistava käänne. Ja nekin jotka vielä eivät ole uskaltaneet ”tulla tunnekaapista”, ehkä enenevässä määrin uskaltavat kun MG ja monet muut nykyajan tosijäbät ovat julkisestikin rehellisesti sitä mitä ovat oikeasti. Aika himmeetä sinänsä 🙂 Boom!

Tosimiehethän nykyään tanssivat, laulavat, halaavat, pussaavat ja näyttävät tunteensa. Satunnaiset kyyneleet vaan tatuoivat messagen sydämestä sydämeen vahvemmin. Aitous on asenne. Siitä ei tinkitä. Oli kameroita tai ei. Tosimiehet uskaltaa ja saa näyttää tunteensa. Muu on so last season. So seventies.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s