Time to say goodbye

Oletko joskus pohtinut miksi niin monet asiat menevät pieleen. Tai kestävät ja kestävät, vaikka niiden pitäisi toteutua helposti – kaiken järjen mukaan. Ja monet niistä saattaisivat myös toteutuessaan kaiken lisäksi olla enemmän kuin hyväksi suurelle määrälle ihmisiä. Mutta ei. Jostain syystä asiat usein vain junnaavat paikallaan pahemmin kuin Junniloiden sukukokous konsanaan. Tähän on kaksi yksinkertaista ratkaisua, joista kerron tuonnempana.

unknown

Mikä siis mättää? Onko tähdet väärässä asennossa vai onko Ilmestyskirjan ennustus isien pahojen tekojen kostautumisesta (viidessä polvessa eteenpäin…) toteutunut?

C´mon! Ei tietenkään. Kaikenlaista tarustoahan riittää mustan kissan tien ylittämisestä, tikapuiden alta kävelemisestä, ja ties mistä, aina legendaariseen numeroon 13 asti – saati sitten The big one – 666. Niitä ja muita kansantarustoja, ja usein myös uskontoihin liittyviä uskomuksia, pelkoja, väitteitä ja muita pirulaisiahan on ihmisten mielet täynnä.

Siinä on mennyt aikojen saatossa kertojilla puurot ja vellit enemmän kuin sekaisin.             Ja sinulla aikaa hukkaan jos sellaisiin olet sitä laittanut. Ainoa mikä voi vaikuttaa niiden kautta on oma (täysin turha) pelko ja arkuus, joka saattaa aiheuttaa omassa keskittymiskyvyssä tai käytöksessä ja päätöksissä vääriä/outoja tekoja ja ratkaisuja.

Kepeitä ja usein hassuja kansanuskomuksia paljon vakavampia ovat toki uskontoihin liittyvät pelottelut, mutta ne on ihan samaa kastia kuin tarustotkin. Niiden kautta on kuuliaisia ihmisiä hallittu välillisesti ja välittömästi niin kauan kuin ihmiset tätä maapalloa ovat kansoittaneet. Ne eivät ole sen kummempia kuin ne tarut, mutta ihmismieltä ne osaavat kyllä muokata riittävästi, kun niistä on saanut kuulla joka käänteessä. Ja muokata täysin väärään suuntaan.

Pelko hallitsee, kahlitsee ja estää elämästä elämää niin kuin se on tarkoitettu. Tervehenkisellä hedonismilla kuorrutettuna, itseään, läheisiään ja myös muita rakastaen, antaen ison sydämen sykkiä vapaasti – ja jättäen kaikki scheiße-osaston jutut historian haviseville lehdille pölyttymään.

valentines-day-love-is-all-around

So, let IT go! Seriously! Samalla tavalla kuin jos joku a**hole puhuu sinusta jotain potaskaa, käyttäytyy dorkasti sinua kohtaan, tai mitä ikinä tapahtuu oman pikku pääsi luulohäiriöosastolla – forget about it! Ne on kaikki täysin turhia, hassuja, hölmöjä ja jopa naurettavia juttuja, joiden silti liian moni ihminen antaa vaikuttaa (usein huomaamattaankin) elämäänsä, monellakin tasolla ja tavalla.

Once more, let IT go! Voit vapaasti yöpyä hotellin 13:ssa kerroksessa, huoneessa 666, kävellä tikkaiden alta samaan aikaan kun viereistä tietä ylittää musta kissa jne. Eikä sinusta myöskään tule yhtään sen tyhmempää, ikävämpää, epäluotettavampaa, rumempaa, ikävämpää, häviäjää tai mitään muutakaan negatiivista – vaikka kuka tahansa turha pöljäke sinusta mitä tahansa väittäisi. Siis oikeasti tekee niin tai vain luulet että joku sitä tekee. Sitähän on myös tässä maassa ollut aika paljon liikkeellä. Since day one. Sitä luulemista. Vielä paljon enemmän kuin todellista sellaista. Ja sama kulttuuri elää melkoisen voimakkaana ja elinvoimaisena edelleenkin.

So, plz,  L.E.T. I.T. G.O! Tämä ainutkertainen elämä ansaitsee sinun koko huomiosi parhaimmillaan. Ei jotain puolinaista sinne päin olevaa joka murehtii ja märehtii milloin mistäkin. Ja ennen kaikkea – Sinä itse ansaitset sen. Oman elämäsi. Kaiken parhaimman siitä ja siihen. Nauti elämästäsi ilman turhia painolasteja. Kyllä niitä oman pään sisäisiä pikkudemoneja ja öhkömönkiäisiä sinne kerääntyy, jos nillle pikkuperkeleille antaa tarpeeksi hyvän biletysmestan. Mutta ei ne sinne pääse kun ei päästä. Eikä kukaan muukaan! Ei ne muut ihmiset, ei kukaan eikä mikään. Se on ihan Sinun omaa aluettasi. Nauti siitä ja kehitä sitä. There is no limits!! Kun keskittyy hyvään, voi yllättyä mihin asti se voi viedä. Siis mieli kirkkaana kohti uusia voittoja, ei leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, kuten tämän sarvikuonojen maan mottona on liian usein ollut.

Ja ne kaksi tärkeää ratkaisua. Tämän kirjoituksen aiheisiin – ja niin moneen muuhunkin asiaan. Oikeastaan kaikkeen elämässä. Tässä ne ovat, ole hyvä, eikä maksa mitään 🙂 Tärkeintä, jos haluat asioiden sujuvan, on oma asenne! Se ratkaisee kaiken elämässä. Äläkä ohita olankohautuksella, vaan mieti asiaa. Oikeasti kaikki on siitä kiinni. Tekemiset ja tekemättä jättämiset. Ja toinen asia – katkaise surutta sellaiset ihmissuhteet (ja asiat) jotka eivät kanna eteenpäin, erityisesti sellaisten tahojen kanssa jotka ovat todella negatiivisia, oman elämänsä Eeyoreja (NallePuhin Ihaa), joilla aina on se sadepilvi oman päänsä päällä, vaikka muualla paistaakin aurinko.

Näet muutoksen pian, ellet jopa välittömästi. Omaan elämäänsä kannattaa sijoittaa ja em:sta asioista se lähtee. Trust me! On tullut nähtyä muutakin kuin naapurin seinää.

Rakasta itseäsi. Ja muita. Keep rockin´! Jokainen meistä on täyttä timanttia. Jos haluaa.

So, new attitude, we definitely salute You!

logo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s