Tietoa Brivatumista

Olemme Suomessa ja kansainvälisesti toimiva, tapahtumiin, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, elämyksiin, seikkailuihin, koulutuksiin, esiintyjävälitykseen ja lifestyleen erikoistunut, erittäin innovatiivinen asiakaspalveluyhtiö.

Yhtiöllämme on myös kiitetty catering- ja tapahtumatekniikkaosasto, sekä monia muita palveluita asiakkaan tapahtuman onnistumisen takaamiseksi.

Meillä on oman henkilökuntamme lisäksi todella kattava kotimainen ja kansainvälinen yhteistyöverkosto, jonka kautta voimme toteuttaa asiakkaillemme käytännössä mitä tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa. Tasokkaasti ja tyylikkäästi – kaiken suuruisille budjeteille!

Haluamme erottua asiakkaamme eduksi myös tarjoamalla sellaisia palveluita, joita muualta ei pääsääntöisesti saa. Kun haluatte panostaa sidosryhmiinne, ja kun perinteiset keinot on jo moneen kertaan koettu, meiltä löytyy varmasti ratkaisu myös siihen asiaan!

Meillä on olemassa satoja valmiita vaihtoehtoja elämyksiin ja tapahtumiin, ja luomme niitä jatkuvasti lisää. Räätälöimme kaiken kuitenkin aina asiakkaamme tarpeiden mukaan.

Meillä on yli 18 vuoden ja yli 1100 tapahtuman kokemus Suomesta ja ulkomailta. Brivatum on perustettu syksyllä 2011, mutta teimme business planin mukaisesti pohjatöitä useita vuosia, kehittääksemme kotimaisen ja kansainvälisen konseptimme parhaaksi mahdolliseksi kaikille asiakkaillemme. Liiketoimintamme on virallisesti alkanut 1.10.2015, mutta käytännössä vasta 2017 alussa, johtuen sukutragediasta, jota luonnollisesti halusin olla hoitamassa. Nyt olemme kuitenkin enemmän kuin valmiita toteuttamaan asiakkaittemme tapahtumia ja elämyksiä missä tahansa & milloin tahansa. Kaikille budjeteille. Suomessa ja ulkomailla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s